Kompetansesenteret for solenergi

Change this to a select

Vi er offisiell partner med Valentin Software og kan tilby PV*SOL og PV*SOL premium til våre kunder. Ved å kjøpe lisensen gjennom oss får du tilgang til bedre betingelser på kurs, konsultering og tilgang til rask hjelp skulle det være noe du lurer på. Trenger du hjelp med å komme i gang tilbyr vi også innføringskurs i programmet.

Vi kan tilby både PV*Sol og PV*Sol premium, samt tilhørende software vedlikehold.

Programvaren har også muligheten til å generere detaljerte rapporter og illustrasjoner, som kan være nyttige for å kommunisere planene med kunder, investorer eller andre interessenter.

PV*SOL er derfor et uvurderlig verktøy for alle som er involvert i design og implementering av solenergianlegg. Det gir muligheten til å utforske og visualisere ulike konfigurasjoner før fysisk installasjon, og bidrar til å sikre at solcellesystemene er optimalisert for maksimal effektivitet og pålitelighet. Med kontinuerlige oppdateringer og forbedringer, fortsetter PV*SOL å være en ledende programvare i solenergibransjen. Den gir både nybegynnere og erfarne profesjonelle en kraftig verktøykasse for å planlegge og optimalisere solcellesystemer på en pålitelig og kostnadseffektiv måte.

Vi holder også jevnlig workshops i PV*Sol, der bistår vi med hjelp til konkrete spørsmål. Ta kontakt med Zolw på mail post@zolw.no for mer informasjon.

We're having trouble connecting to the server. Please wait while we try to reconnect...

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙