Kompetansesenteret for solenergi

Change this to a select

Det finnes flere gode grunner for å kurse solcellemontører. Noen av de viktigste argumentene er:

1. Sikkerhet:

2. Effektivitet:

3. Kvalitet:

4. Profesjonalisering:

Kompetanseheving av solcellebransjen.

Vi holder og tilrettelegger kurs for alle bransjer. Vi har standardiserte kurs som holdes som en introduksjon til bransjen og vi har ulike fordypningskurs. Ofte har vi også tilrettelagte kurs som tilpasses det fagområdet ditt firma har. Vi har holdt kurs siden oppstarten i 2020, men har erfaring med å holde kurs før dette. I tillegg strekker vår solcellekompetanse seg helt tilbake til 2008. I dag er vi også offisiell partner med Valentin Software og kan tilby helt unik kompetanse innenfor simulering av solcelleanlegg. Mer informasjon om alle våre kurs finner du her.

Lyspære med solcelle bilde

«Zolw er ikke knyttet opp mot noen leverandører og de er produktuavhengige. På andre kurs jeg har vært på opplevede jeg at de prøvde å selge produkter, mer enn å lære meg faget.»

Lyspære med solcelle bilde

Foredrag og tilpassede læringssamlinger.

Vi holder også foredrag for næringsliv, organisasjoner, det offentlige og kan komme og snakke om solceller for dine kunder (private og næring). Vi har ulike foredrag som kan tilpasses de ulike segmentene og har lang erfaring fra å snakke foran store forsamlinger, med utelukkende gode tilbakemeldinger. Nytt av året er at vi også starter opp læringsverksteder, også kjent som workshops. En mer uformell tilnærming til å skaffe seg den kunnskapen man trenger, alt om våre foredrag og workshops finner du her.

«En av tingene jeg likte best med kurset til Zolw var at de hadde fokus på konkrete problemer og ga oss løsninger på de største utfordringene med å montere under norske forhold.»

We're having trouble connecting to the server. Please wait while we try to reconnect...

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙