Kompetansesenteret for solenergi

Change this to a select

Zolw utvikler seg stadig og vi leverer nå en rekke ulike tjenester for å bistå på ulike områder i solcellebransjen. Vi har spesialister på innfesting og materialer, kalkulering og simulering og generell kunnskap om markedet og bransjen. Sist ut i rekken kan vi nå også tilby utvikler hvis det skulle trenges hjelp til integrasjon av programvare eller utvikling av en nettside. Utover høsten vil vi også ha en servicekonsulent (elektriker) som kan være med ut og bistå når inverter skal settes opp eller hvis dere opplever feilmeldinger dere vil ha hjelp med. Under har vi listet opp noen av tjenestene våre som dere kan bestille av oss.

Lei en konsulent til ditt prosjekt

Våre solcellekonsulenter er høyt kvalifiserte eksperter med omfattende kunnskap om solenergisystemer. De kan hjelpe deg med alt fra planlegging og design til implementering og vedlikehold. Enten du er en bedrift eller organisasjon, tilpasser vi våre tjenester for å møte dine spesifikke behov.

Skal du realisere et stort prosjekt?

Våre medarbeidere er eksperter på å utarbeide grundige kravspesifikasjoner for solcelleanlegg. En velutformet kravspesifikasjon er avgjørende for å sikre at solcellesystemet oppfyller dine spesifikke behov og forventninger.

Eier du flere bygg eller vil se mulighetene på ett av byggene dine?

Mulighetsstudier er en essensiell del i implementeringen av solcelleteknologi. Disse studiene utgjør et viktig skritt for å evaluere egnetheten og lønnsomheten av solenergiprosjekter. Gjennom grundig analyse av lokale klimatiske forhold, topografi, tilgjengelighet av sollys og strømnettets kapasitet, kan man avgjøre om solcelleanlegg er en levedyktig løsning.

Trenger du hjelp til et mindre IT-teknisk problem?

Å leie en dedikert IT-utvikler for mindre prosjekter kan være en smart og kostnadseffektiv løsning for bedrifter som ønsker å få mest mulig ut av sine digitale initiativer. Vi tilbyr tilgang til IT-utvikler som kan hjelpe deg med å løse spesifikke teknologiske utfordringer eller implementere mindre prosjekter.

Har du, eller skal du ta inn produkter og lurer på om de er godkjente for det norske markedet?

Vurdering av solcelleprodukter er en kritisk fase i prosessen med å velge riktig solenergiløsning...

Skal du i gang med et prosjekt, men det er søknadspliktig?

Vi tilbyr profesjonell assistanse med byggesøknader og avklaringer for solcelleprosjekter. Vi forstår hvor viktig det er å navigere gjennom komplekse regelverk og forskrifter når det kommer til implementering av solenergiløsninger. Vår ekspert er dedikert til å gjøre denne prosessen så enkel og smidig som mulig for våre kunder. Vår erfarne konsulent vil veilede deg gjennom alle nødvendige dokumenter og søknadsprosesser. Vi sørger for at alle papirer er korrekt utfylt og innleveres i henhold til tidsfrister og krav.

Vi er behjelpelig med det du måtte trenge av hjelp til ditt prosjekt. Fra enkle boligprosjekter til analyse av komplette eiendomsporteføljer. I dag har vi over 200 ulike elektroforetak på kundelisten, har bistått både kommuner og fylkeskommuner med mulighetsstudier og bistand i anskaffelsesprosessen og har en rekke private firmaer som vi har hjulpet både før og etter anskaffelse av solcelleanlegg.

utsikten på gaularfjell

Vi hjelper deg med å forstå solcellefaget. På markedet i dag finnes det utrolig mange produkter, ser man på databasen til PV*SOL finner man over 21 900 ulike paneler og 5 500 invertere. Når man i tillegg legger til ulike festesystemer til ulike taktyper blir det mye å ha oversikt over. Vi bruker mye tid hver uke på å holde oss oppdatert og utvikle vår kompetanse slik at vi kan videreformidle den til deg. Så føler du at du trenger mer kunnskap og faglig påfyll?

Da melder du på deg her.

We're having trouble connecting to the server. Please wait while we try to reconnect...

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Last inn siden på nytt. 🗙