Kompetansesenteret for solenergi

Change this to a select

I mange år har vi dedikert oss til å hjelpe våre kunder med å utarbeide grundige beregninger og tilbud. Vi har veiledet i valg av produkter og satt sammen skreddersydde løsninger for å imøtekomme hver enkelt kundes unike behov.

Vi forstår at tid er avgjørende, og at ikke alle henvendelser resulterer i konkrete prosjekter. Våre kunder mottar en strøm av henvendelser, og har behov for å prioritere både pågående prosjekter og montasje av anlegg. Derfor begynte vi i 2022 å utforske en løsning som kunne effektivisere denne prosessen. Dette resulterte i utviklingen av to beregningsverktøy og en intuitiv informasjonsportal, som ble testet hos fem ulike kunder fra juni til august 2022. Tilbakemeldingene var entydige: dette var et uvurderlig verktøy som betydelig reduserte tiden det tok å utarbeide tilbud fra enkle kundehenvendelser. Derfra var veien kort til lanseringen av Zolw-portalen.

I dag omfatter portalen fem informative verktøy og veiledere, samt to effektive beregningsverktøy. Vår dedikerte utvikler jobber kontinuerlig med å utvikle nye beregningsverktøy, forbedre brukervennligheten og tilpasse produktløsninger for å sikre at portalen alltid leverer på sitt beste.

Zolw-portalen er designet for å gi deg en smidig og effektiv prosess for tilbudsutsendelse. Vi er stolte av å kunne tilby denne ressursen som vil hjelpe deg med å maksimere utbyttet av dine solenergiprosjekter. Enten du er en erfaren profesjonell eller en nykommer i solenergibransjen, er Zolw-portalen din pålitelige ressurs for å drive prosjekter fremover og levere solenergiløsninger som virkelig gjør en forskjell. Utforsk mulighetene og oppdag fordelene med Zolw-portalen i dag.

Velkommen til en enklere vei til solenergiløsninger med Zolw-portalen.

Lær om fordelene med Zolw-portalen: Webinar om beste bruk av portalen

Bli med oss på et givende webinar hvor vi vil introdusere deg for Zolw-portalen - din nøkkel til en smidigere og mer effektiv vei til solenergiløsninger. Vår portal er skapt for å forenkle prosessen med å planlegge og tilby solenergiløsninger, og gir deg tilgang til verktøy og ressurser som vil øke suksessen til dine solenergiprosjekter.

Hva kan du forvente:

  1. Introduksjon til Zolw-portalen: Få en grundig oversikt over portalens funksjoner og hvordan den kan hjelpe deg med å forenkle dine solenergiberegninger og tilbud.
  2. Spesifikke prosjekter: Se Zolw-portalen i aksjon gjennom live demonstrasjoner og ekte prosjekter. Få innsikt i hvordan portalen kan tilpasses dine spesifikke behov og prosjekter.
  3. Ekspertråd og beste praksis: Våre erfarne solenergi-eksperter vil dele innsikter, beste praksis og tips for å maksimere nytten av Zolw-portalen i dine prosjekter.
  4. Spørsmål og Svar: Få svar på dine spørsmål om Zolw-portalen og hvordan den kan integreres i dine solenergiprosjekter.

Dette webinaret er en mulighet for solenergi-entusiaster, installatører, rådgivere og alle som ønsker å ta sitt solenergiprosjekt til neste nivå. Gjør deg klar til å utforske fremtiden med Zolw-portalen og revolusjoner måten du planlegger solenergianlegg på.

Bli med oss og vær med på å forme fremtiden for solenergi. Vi ser frem til å dele denne spennende reisen med deg!

We're having trouble connecting to the server. Please wait while we try to reconnect...

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Last inn siden på nytt. 🗙