Kompetansesenteret for solenergi

Change this to a select

Selv om vi ikke alltid har noen jobber utlyst kan det hende at den rette kandidat gir oss ideer og at vi ser at det kan passe inn i vår videre utvikling. Vi er alltid på jakt etter gode medarbeidere som kan være med på å videreutvikle selskapet og fremme kunnskap og kvalitet i solcellebransjen, send oss en åpen søknad så ser vi om det ikke blir en hyggelig solcelleprat ut av det.

Vi vurderer også fortløpende mulige sommerjobb-stillinger, er du student og ønsker en sommerjobb hvor du er tett på beslutninger, får god innsikt i solcellebransjen og jobber i et firma i sterk vekst, send oss en mail.

Oversikt over ledige stillinger:

Stilling Sted Søknadsfrist
Utvikler Lienga 6, TrollåsenUtløpt
Servicekonsulent Lienga 6, TrollåsenUtløpt
Åpen søknad Lienga 6, Trollåsen Når som helst

En jobb i Zolw åpner opp en verden av muligheter og meningsfullt arbeid i en av de mest dynamiske og fremtidsrettede bransjene i dag.

For det første er solenergibransjen en sentral aktør i overgangen til bærekraftig energiproduksjon. Ved å jobbe i en konsulentrolle innen solenergi vil du være med på å forme og akselerere denne viktige endringsprosessen. Du spiller en avgjørende rolle i å hjelpe bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner med å utnytte fornybar energi for å redusere sine miljømessige fotavtrykk.

Videre gir solenergibransjen en unik mulighet til å være en del av innovasjon og teknologisk utvikling. Med stadig fremgang innen solcelleteknologi og lagringsløsninger, er det et stadig behov for kompetanse og rådgivning for å maksimere utnyttelsen av disse ressursene.

Som ansatt i Zolw vil du ha gleden av å jobbe i et faglig stimulerende miljø, der du stadig utvikler din ekspertise og kan påvirke utformingen og implementeringen av solenergiløsninger. Du vil samarbeide med dedikerte fagfolk som deler din lidenskap for bærekraftig energi og bidrar til å skape en mer miljøvennlig fremtid.

I tillegg gir et spennende konsulentselskap innen solenergi ofte muligheten til å jobbe med mangfoldige og varierte prosjekter. Du kan bidra til alt fra småskala solcelleinstallasjoner for private husholdninger til store, industrielle solkraftverk.

Samlet sett tilbyr arbeidet i Zolw en meningsfull karriere der du kan gjøre en reell forskjell for både miljøet og samfunnet som helhet. Det gir også muligheten til å være en del av en sektor som er i stadig vekst og utvikling, og som har en positiv innvirkning på fremtidige generasjoner.

We're having trouble connecting to the server. Please wait while we try to reconnect...

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙