Kompetansesenteret for solenergi

Change this to a select

Vi er stolte av å kunne tilby et faglig miljø og omfattende opplæring i PVSOL. Med våre dyktige eksperter og dedikerte opplæringsprogrammer, gir vi deg muligheten til å bli en ekspert på å planlegge og simulere solcellesystemer. Vårt mål er å ruste deg med de nødvendige ferdighetene og kunnskapen for å levere vellykkede prosjekter i solenergibransjen. Gjennom praktisk opplæring og veiledning vil du lære å utnytte alle funksjonene og verktøyene som PVSOL har å tilby. Vi legger vekt på å gi deg en grundig forståelse av programvaren, slik at du kan ta informerte beslutninger og levere solcellesystemer som er optimalisert for effektivitet og pålitelighet. Med vårt faglige miljø og opplæring i PV*SOL, er du godt rustet for å ta del i den spennende reisen innen solenergi.

PV*Sol

Med PV*SOL har du muligheten til å utføre en rekke kritiske oppgaver i forbindelse med design og simulering av solcellesystemer. Dette omfatter:

  1. Design av ulike PV-Systemer: Uansett om det er et mindre tak-system med et begrenset antall moduler, et mellomstort anlegg på et kommersielt tak, eller en stor solcellepark med opptil 100 000 moduler, gir PV*SOL deg nødvendige verktøy for å designe disse systemene grundig.

  2. Skreddersydd design: Programvaren gir deg friheten til å velge den designmetoden som passer best for ditt unike PV-prosjekt. Dette gir en høy grad av skreddersøm for å imøtekomme spesifikke krav og forhold.

  3. Simulering av ytelse: PV*SOL gir detaljerte resultater som gir innsikt i systemets forventede ytelse over tid. Dette er uvurderlig for å forstå hvordan solcellesystemet vil fungere under forskjellige værforhold og over årstidene.

  4. Optimaliseringsverktøy: Programvaren tilbyr funksjoner som lar deg finne den mest optimale konfigurasjonen for ditt PV-system, med tanke på faktorer som panelplassering, vinkler og inverterkapasitet.

  5. Analyse av energiflyt: Med PV*SOL kan du utføre dyptgående analyser av hvordan energien genereres og distribueres i ditt solcellesystem. Dette er avgjørende for å optimalisere energiproduksjonen og forstå strømforbruket.

  6. Forprosjektplanlegging: Programvaren gir deg et solid grunnlag for å lage presise tilbud og planer for dine solenergiprosjekter. Dette inkluderer viktige tekniske spesifikasjoner og estimater.

Samlet sett gir PV*SOL deg et omfattende sett av verktøy for å effektivt designe, simulere og evaluere solcellesystemer, uavhengig av størrelse eller kompleksitet. Dette gjør det til et uvurderlig verktøy for fagfolk og entusiaster som ønsker å maksimere utbyttet av sine solenergiprosjekter.

Du kan lese enda mer om PV*SOL her

PV*Sol Premium

PVSOL Premium er den avanserte versjonen av PVSOL som bygger på de omfattende funksjonene som allerede er tilgjengelige i grunnversjonen. I tillegg til alt det nevnte over, skiller PV*SOL Premium seg ut med sin unike 3D visualisering.

Denne funksjonen gir brukerne muligheten til å oppleve solcelleanlegget sitt på en helt ny måte. Med 3D visualisering kan du se hvordan solcellepanelene vil plasseres på taket eller i anlegget ditt, og få en realistisk forståelse av hvordan systemet vil se ut i virkeligheten.

Denne visuelle tilnærmingen gjør det enklere å vurdere den estetiske påvirkningen av solcelleanlegget og gir en mer intuitiv forståelse av lay-outen. Det er spesielt nyttig for å hjelpe kunder og interessenter med å visualisere det ferdige prosjektet.

PV*SOL Premium tar dermed solcellesimulering og planlegging til et helt nytt nivå ved å kombinere avanserte beregningsverktøy med en imponerende 3D visuell representasjon. Dette gjør det til et kraftig verktøy for profesjonelle innen solenergi som ønsker å levere imponerende og informativ presentasjon av sine prosjekter

Du kan lese enda mer om PV*SOL premium her

We're having trouble connecting to the server. Please wait while we try to reconnect...

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙