Kompetansesenteret for solenergi

Change this to a select

Våre personvernvilkår

Vi i Zolw AS vil at du skal føle deg trygg om beskyttelsen av dine personlige data når du besøker nettstedet vårt. Vi forsøker å følge bestemmelsene i art 12. EU 2016/679, EU GDPR - Generell databeskyttelsesforordning, til enhver tid. Vi vil at du skal vite hvilke data vi samler inn og når og hvordan vi bruker det. Zolw AS har tatt tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at databeskyttelsesforskriften overholdes.

PERSONLIG INFORMASJON

Personopplysninger er informasjon om identiteten din. Dette inkluderer detaljer som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Du trenger ikke å fremlegge personlige opplysninger for å bruke nettstedet vårt, med mindre du ønsker å kontakte oss via nettsiden. Vi bruker personlige data til følgende:
•	Å gi deg informasjon om våre produkter og tjenester.
•	Skreddersy informasjon om våre produkter og tjenester til dine individuelle interesser.
•	For å behandle bestillinger eller forespørsler som kunden har gitt oss.
•	Å designe systemer og løsninger som er spesifikke for din adresse.
•	Å oppfylle kontraktsforpliktelser.
•	Å overholde gjeldende regelverkskrav.

Videre lagrer og benytter vi bare data som du har gitt Zolw AS frivillig eller automatisk. Hvis du bruker våre tjenester, samler vi vanligvis kun data som trengs for å levere tjenestene. Behandlingen av personopplysninger utføres eksklusivt for å oppfylle den forespurte tjenesten og beskytte våre egne legitime forretningsinteresser.

DELING OG OVERFØRSEL AV DINE PERSONLIGE DATA

Eventuelle data og opplysninger som du frivillig gir kan deles med forretningspartnere, tjenesteleverandører, autoriserte tredjepartsagenter eller entreprenører for å kunne tilby en forespurt tjeneste eller transaksjon. Zolw AS hverken selger eller leier ut dine personlige opplysninger til tredjeparter for markedsføringsformål. Zolw AS vil bare samle inn, behandle og bruke personopplysningene som er oppgitt for de formål som er ment. Vi overfører kun dine personlige opplysninger til tredjepart dersom en offisiell eller juridisk ordre er på plass, dersom det kreves for kontraktens utførelse eller kredittbeskyttelse, eller hvis du har gitt ditt uttrykkelige samtykke.

VI BENYTTER Microsoft Azure

Zolw AS sin nettside, www.zolw.no, er vert på Microsoft Azure plattformen. Microsoft Azure gir oss den elektroniske plattformen som lar oss svare på dine henvendelser og selge våre produkter og tjenester til deg. Dine data kan lagres via Microsoft Azures datalagring, databaser og de generelle Microsoft Azure-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur. Microsoft bruker Azure Analytics som overholder regler som kreves av GDPR. Microsoft Azure overholder EUs generelle databeskyttelsesforordning. For informasjon om hvordan Microsoft håndterer dine personopplysninger, vennligst les om Microsoft sin databeskyttelse og personvern.

DATASIKKERHET OG OPPBEVARING

Zolw AS er forpliktet til å beskytte personopplysningene du deler med oss, og vi har de nødvendige organisatoriske og tekniske tiltakene for å beskytte dine personlige data mot uautorisert tilgang, bruk eller utlevering. Zolw AS sørger for at våre ansatte og dataprosessorer overholder dine personvern og konfidensialitetsrettigheter. Zolw AS vil ikke beholde dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålene det ble samlet inn til eller i henhold til gjeldende lover eller forskrifter. Spesielt, og hvis ingen slik motstridende lovbestemt forpliktelse eksisterer, vil vi slette dine personopplysninger når du informerer oss om at du ikke vil at vi skal behandle dine personlige data videre.

GENERELL INFORMASJON OM EKSTERNE LINKER

For din informasjon, finner du lenker til tredjepartssider på vår nettside. Zolw AS har ingen kontroll over innholdet eller designen som drives av tredjeparter. Innholdet i denne personvern og beskyttelsesvarsel gjelder ikke under slike omstendigheter. Ta kontakt med den aktuelle leverandøren for informasjon om deres personvern og beskyttelsesbestemmelser.

ENDRINGER I DATABESKYTTELSESBESTEMMELSER

Zolw AS forbeholder seg retten til å endre sikkerhets- og databeskyttelsesbestemmelsene dersom dette er påkrevd på grunn av den tekniske utviklingen. I disse tilfellene vil vi også tilpasse vår databeskyttelsesinformasjon tilsvarende. Vennligst følg gjeldende versjon av vår personvernerklæring.
Du kan når som helst be om, korrigere, endre og motta informasjon om dataene vi lagrer om deg. Du kan også tilbakekalle ditt samtykke for oss til å samle og lagre dine personlige data når som helst. Skulle du ønske å utøve dette, vennligst gjør det ved å sende en e-postforespørsel til post@zolw.no eller brev til Zolw AS, Lienga 6, 1414 Trollåsen, Norge.

HENVENDELSE OM PERSONVERN OG DATABESKYTTELSE

Har du ytterligere spørsmål om vår informasjon om databeskyttelse og behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss direkte på e-post: post@zolw.no.
For mer spesifikk informasjon om din grunnleggende rett til personvern, vennligst kontakt Datatilsynet.

We're having trouble connecting to the server. Please wait while we try to reconnect...

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Last inn siden på nytt. 🗙